MIÉRT LESZ NEKÜNK JÓ FICO KORMÁNYA?!

MIÉRT LESZ NEKÜNK JÓ FICO KORMÁNYA?!

MIÉRT LESZ NEKÜNK JÓ FICO KORMÁNYA?!

A kormánybukás vagy buktatás utáni véleményem, melyet többször ismételtem, a legutóbbi verzió:

ez a helyzet nem állt volna elő, ha 2010-ben Orbánék hallgatnak Csákyra és Bugárra és várnak a kettős állampolgársággal a szlovákiai választásokig, az új kormány felállásáig, mert akkor nincs Fico törvény és nincsenek gondban a kettős állampolgárok és nem lettek volna előrehozott választások!!!
Mert 2010-ben Slota SNS-e nem jutott volna be, mint most nem jutott be, Ficonak kevesebb képviselője lett volna, és bejutott volna az MKP, a jobboldalnak jóval 90+ feletti képviselője lett volna, nincs kormánybuktatás, mert 90+nál Matovic és Sulík nem zsarolhatott volna és Fico évek hosszú során a kerítés mögül nézhette volna a kormánypalotát.
Már talán 2 éve, hogy csaksiki ügynök a Bumm portálon elszólta magát, „Magyarországnak lottó ötös lenne a Fico kormány“, megnyerték, csak ezt a lottó ötöst mi fogjuk megszívni!!!

Erre fel a mo-i tótozó „lottó ötös” ügynök egy idő után ismét jelentkezett, több mint 2 éves durva vita volt köztünk, minden voltam, féltót, tót bérenc, a csehszlovák gennyel aztán kihozta belőlem, hogy lemondok a magyar állampolgárság kérvényezéséről, még ha Orbán miniszterelnök a köztársasági elnökkel személyesen hoznák arannyal díszítve, nem fogadom el, olyan társasághoz nem fogok tartozni, melynek tagja csehszlovák gennynek nevez! Még egy ideig folyt köztünk a vita, aztán valószínű a megbízói kivonták a forgalomból, mert túl messzi ment a gyalázkodással és elszólta magát a lottó ötössel.

Íme a válasza:
A Fico kormánnyal néhány évnél hosszabb távon a magyarság nyer, ugyanis az újabb Fico-korszak tovább gyengíti majd Szlovákiát. Egy ilyen kis köcsög regnálása ugyanis mindig hozzájárul a helyi (szlovák) társadalom szétzilálásához, a korrupcióhoz, a gazdaság gyengüléséhez. Márpedig egy gyengülő Szlovákia elemi magyar érdek – és nem bűn ezt kimondani.

Válaszom:
Sikerült a lottó ötös, az ügynök elmagyarázza, milyen jó lesz nekünk…és névszerint kértem a fórumozókat, akik napi gyakorisággal rugdalnak belém, magyarázzák el nekem és az itt élő magyaroknak, miért lesz jó nekünk Fico kormánya?!

Erre ismét a tótozó ügynök válaszolt:
Szerintem elég egyértelmű.

MERT TÖNKREVÁGJA SZLOVÁKIÁT. (És az jó – nekünk, magyaroknak. Kicsit bővebben: ha már a seggük is kilátszik a lyukas gatyájukból a tótoknak, akkor rájönnek, hogy mi a valóság, és akkor a nagy dühöngő tót öntudat kissé összeaszalódik. Ahhoz, hogy a Szlovákiát irányító politikus söpredék megtisztuljon valamelyest, keméyn időknek kell jönnie. Sokknak. A váltógazdálkodás, ami eddig volt, csak maszatolja a dolgokat.)

Válaszom:
"ha már a seggük is kilátszik a lyukas gatyájukból a tótoknak",
akkor nekünk is kilátszik, de csak folytassátok, ahogy eddig, uszítsátok ránk a szlovák nácikat, ehhez nagyon értetek!!!

FELVIDÉKieket kérdezem:
MIÉRT LESZ NEKÜNK JÓ FICO KORMÁNYA?!

A kérdésfeltevésem óta eltelt több mint 60 óra, eddig egyetlen választ nem kaptam azoktól a „felvidékiektől“, akik a tótozó ügynökkel lefolyt vitáinkban a mo-i ügynöknek tapsoltak!
Az eredeti ITT.

Balkó Gábor

2012. márc. 15.