II. Szüreti Bál – Mulatott a Zobor Hangja és a barátaik

II. Szüreti Bál – Mulatott a Zobor Hangja és a barátaik

Mulatott a Zobor Hangja és a barátaik

Második alkalommal szervezett „Szüreti bált” a koloni Zobor Hangja vegyeskar a koloni kultúrházban. Takarékossági okokból a bejáratot töklámpásokkal világították meg, a terem bejáratánál „Isten hozott” fogadott, és Bencz Andrea és csapata nagyon szép díszítése.
A bál kezdete előtt a Zobor Hangja nyilvános próbát tartott, minden alkalmat kihasználnak a gyakorlásra, de próba ide, próba oda, illett megtapsolni őket.
A vegyeskar vezetője, Masaryk Gyuszi megnyitó beszéde után kezdetét vette a szórakozás, a talpalóvalót a zsérei Régi csibészek húzták, de talán fordítva volt, a zsérei Steps húzta a Régi csibészeket és Feró munkásindulóját, majd a Petróleum lámpa fénye mellett zakatolt a vonat.
És a tombola díjak, volt bőven, de én igazságtalannak tartom a nyeremények kiosztását, mert sokunknak nem jutott, ellenben voltak, akik több nyereményt is átvehettek, az igazságtalanság csúcsa, hogy Imre még a vigaszdíjat is elvitte, mintha nem lett volna neki elég  3-4 nyeremény. Énekkarosok, hogy csináltátok, a barátaitoknak alig jutott nyeremény? :-)))
Ennek ellenére nagyon jól szórakoztunk, és nem csak Kolon, hanem Csehi, Gímes, Pográny, Zsére, sőt Ajka.
Viszlát jövőre.
BG

A fotógalériában 20-as csomagokban vannak a képek – 49 db.