Gímesi Alapiskola 11. Szülői Bálja

Gímesi Alapiskola 11. Szülői Bálja

A Gímesi Alapiskola magyar részlegének Szülői Szövetsége, pedagógusai és végzős diákjai szervezésében megvalósulhatott a 11. reprezentációs bál.
Csámpai Rózsika a Szlovákiai Magyar Szülők Szövetségének elnöke mondott köszöntőt, koccintás után Maga Judit a magyar részleg igazgatója férjével nyitotta a bált.
Volt finom vacsora, melyet a gímesi konyhatündérek készítettek, azt nem tudom milyen minőségben sürgölődtek a konyhában, folklórosok vagy énekkarosok, lényegtelen, de legközelebb először ellenőrizzék le a konyhamérleget, mert Fekete Laci is gondban lett volna a vacsoraadaggal. Egyesek szerint a bor fenséges volt, a kávé mellé egy nagy krémest kaptunk, de mivel voltak, akik a vonalaikra vigyáznak, így nekem kettő is jutott. És mindemellett mindenki hozta a „hazait”, úgyhogy ételben-italban nem volt hiány.
Egyszerűen nagyszerű volt, a képek tanúsítják a jó hangulatot, mely egyrészt a zsérei Flamingo zenekarnak, másrészt a szülőknek és az iskola volt diákjainak köszönhető, akik szórakozni mentünk és találkozni a régi ismerősökkel, barátokkal, ez erősíti az összetartozást és a megmaradásunkat.
De sajnos a sok jóba és nagyszerűbe valahogy elvegyült egy nem igazán jó, mert a bál MKP kampány ízűre sikeredett, ami nem segíti sem a gímesi alapiskola magyar részlegét sem a szülői bált – erről később bővebben egy másik rovatban.

BG


Egyelőre csak a fórumban szóltam bővebben a kampányoláshoz – klikk ide.


A galériában 80 kép 20-as csomagban, a képre kattintva megnyílik a galéria, a "nagy méretre" kattintva csak a kép.
Ha a bálozók saját fotóikat szeretnék megosztani másokkal is, küldjék el a forrás linkjét vagy a fotókat  a zoboralja@zoboralja.sk -ra.