IV. Szent György-napi Vigadalom – 2014. ápr. 27.

IV. Szent György-napi Vigadalom – 2014. ápr. 27.


Esemény részletek


Csakis gratulálni lehet a Csámpai családnak, hogy az egész heti eső sem vette kedvüket, s vasárnapra ilyen remek vigadalommal lepték meg a közönséget.
Egy igazi közösségépítő rendezvény volt a természet lágy ölén, érdekes programokkal, érdekes bemutatókkal, gulyással, borral, és találkozási lehetőséggel.
Azért az eső segített, mert a lovasok nem teremtettek porfelhőt.
Az egyik ismerősöm édesapja rég nem látott csehi-i barátját kereste a nézősereg között, 1 órával később megtalálta, épp vele beszélgettem, ez teszi értékessé a rendezvényt, a találkozások, beszélgetések…
Ez volt a IV. Szent György-napi Vigadalom, először egy tágas szabad területen, nem a JURTA Látványtár területén, s mondhatom nagy számú közönség érdeklődése mellett. az pedig nem kérdés, hogy jövőre V. Hagyományos és II. Hagyományos lesz a Fűvészkertben!
S mi az, amiért csillagot érdemel, mert nem Csámpai Ottó és a családja fényezéséről szólnak a JURTA-s rendezvények, hanem a hagyományokról, magyarságról és a magyarságért vannak, s mindezt önzetlenül teszi Csámpai Ottó és családja néhány éve!!!

BG
Fotógaléria: Szent György-napi Vigadalom
MEGHIVÓ-Plakát

Related Photo Galleries