Első Családi Jelmezes Batyubál – KOLON – 2014. febr. 1.

Első Családi Jelmezes Batyubál – KOLON – 2014. febr. 1.


Esemény részletek


Parádé! Mit szóltok hozzá? 🙂

Fotógaléria: I. Jelmezes Családi Batyubál – jelmezek

Több tucat jelmez sorakozott fel a szinpad előtt a legkisebbektől, diákok és felnőttek, köztük több bűnös lélek is, kiket jó útra kellett téríteni. Ezt Márk atya egy fegyverrel a kezében adta tudomásukra, nehogy a bűnösök azt gondolják, hogy bármit megtehetnek, semmi bántódásuk nem lesz.
Látva a fegyvert és a jók fölényét, a bűnös lelkek nem ellenkezhettek, sikerült is jó kezek közé terelni a gonosz lelkeket, akik azóta megbánták bűneiket és jó útra tértek. De ha még sem, akkor jövőre sokkal szigorúbb megrovásban részesülnek 🙂

Fotógaléria: Ifjúsági mise a jelmezes bál előtt
Ifjúsági mise nem csak ifjúságnak.

Fotógaléria: I. Jelmezes Családi Batyubál – jelenet
Az Ifjúsági Csoport néma animáció által bemutatta a Jó és Rossz harcát, a gonosz kísértését és a mi gyengeségümket, hogy nem tudunk ellenállni a csábításoknak, hitegetéseknek, de van valaki, aki segít nekünk, legyőzi a csábítót és megvéd minket a Gonosztól.

Fotógaléria: I. Jelmezes Családi Batyubál – Limbó-vonatozás-egyéb
A képek tanúsítják, hogy nagyon jól szórakozott a diákság…
Fotógaléria: I. Jelmezes Családi Batyubál – sütemény és egyéb
Az első batyubál első süteménysütő versenyre elég szép számú nevezés érkezett, Márk atyának gondot okozott a zsüri összeállítása, de sikerült, és keményen megdolgotak a kóstogatással, míg besorolták a mintákat. Mivel senki nem óvta meg a helyezéseket, ezért probléma nélkül elfogadták a zsüri ítéletét, így fogyasztásra alkalmasak voltak! A cukrászmesternők értékes díjakban részesültek..
Jövőre több nevezést várnak a szervezők.
A nem hivatalos borkóstolás több időben és több helyszínen zajlott, néha a színpadon, máskor az asztaloknál, majd ismét a színpadon, ismét az asztaloknál, alatta senki nem próbálkozott :-).
Mivel kifogyott a filmem, így nem voltam záróráig, a borkóstolás eredményhirdetését nem rögzítettem. :-)))

Fotógaléria: I. Jelmezes Családi Batyubál – asztal- és egyéb társaság

Related Photo Galleries