Castellum Tábor 2014 – Nagykér – 2014. júl. 30-aug. 2.

Castellum Tábor 2014 – Nagykér – 2014. júl. 30-aug. 2.


Esemény részletek


A Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége – Nagykéri ASz facebook fotóalbumai:
1. nap
2. nap
3. nap
4. nap

A nagykéri cserkészek és a magyar szülői szövetség 8. alkalommal szervezték meg a Castellum Tábort, a fotók beszédesek, idézik a hangulatot, mivel töltötték a 4 napot a résztvevő diákok, milyen programokat találtak ki részükre a cserkészek és a szülők, hogy jól érezzék magukat és nem mellékesen erősödjenek hitben és magyarságban.
Mégha a magyar gyerekek mellett sok szlovák gyerek is részt vett táborban, ez nem árthat a tábor szellemiségének, sőt a jövőt illetően használhat a békés együttélés megteremtődésében.
Részemre a legértékesebb, hogy a nagykériek saját ötletüket valósították meg már nyolcadszor és "önerőből"!
Gratulálok a szervezőknek

BdG

UI.
Az utóbbi időben kevesebb időt szenteltem a megvalósulandó és megvalósult rendezvények propagálásának, fotógalériák, esetleg beszámolók, ennek oka, hogy jelenleg a Zoboralja portál felújítása folyik, e miatt nem lehetett frissíteni-bővíteni az anyagot, egyelőre csökkentett üzemmódban működünk.

Facebookosok figyelmébe:
gondolom találkoztak olyan ismerősükkel, aki felrótta Önöknek, hogy nem láthatja a fényképeket, mert az FB-re feltett fotókat és albumokat csakis FB felhasználók láthatják. Sokkal több azok száma, akik nem látják, ezért keressenek olyan megosztót, melyen korlátlanul és ingyenesen mindenki hozzáfér a fotókhoz.
De a Zoboralja portálon is lehetőségük lesz fotógaléria létrehozására, mely a Fórum Intézet adatbázisába tartozik, annak részét képezi, Kárpát-medencei fotógaléria achívum.
Amint beindul a felújított portál, erről a lehetőségről bővebben ismertetem Önöket –  szervezetek és intézmények részére szól a felajánlás.