“A koloni Csibészek” a XIII. Nemzetközi Gasztronómiai Fesztivál abszolút győztesei Kamocsán

“A koloni Csibészek” a XIII. Nemzetközi Gasztronómiai Fesztivál abszolút győztesei Kamocsán


Esemény részletek


A kolon/y/i Csibészek falunk jelen büszkeségei, idén az újonc Mucsicskásak is bemutatták gasztro tudásukat, és nem akárhogy, "arannyal" kezdtek, GRATULA mindkét csapatnak!

BdG

Új Szó: Nyereményeső a kamocsai gasztronómiai fesztiválon

Hírek.sk: Ínyencségek fesztiválja Kamocsán

A koloni csibészek facebook oldala

Marika Benczová Cimermanová FB oldala – Kamocsa 2014

Judit Solník facebook oldala

Správy RTVS – 40:38-tól a Kamocsi Gasztrofesztivál – videó

UI.
Az utóbbi időben kevesebb időt szenteltem a megvalósulandó és megvalósult rendezvények propagálásának, hirdetések, fotógalériák, esetleg beszámolók, ennek oka, hogy jelenleg a Zoboralja portál felújítása folyik, e miatt nem lehetett frissíteni-bővíteni az anyagot, egyelőre csökkentett üzemmódban működünk.

Facebookosok figyelmébe:
gondolom találkoztatok olyan ismerőssel, aki felrótta Nektek, hogy nem láthatja a fényképeket, mert az FB-re feltett fotókat és albumokat csakis FB felhasználók láthatják. Sokkal több azok száma, akik nem látják, ezért keressetek olyan megosztót, melyen korlátlanul és ingyenesen mindenki hozzáfér a fotókhoz.
De a Zoboralja portálon is lehetőségetek lesz fotógaléria létrehozására, mely a Fórum Intézet adatbázisába tartozik, annak részét képezi, Kárpát-medencei fotógaléria achívum.
Amint beindul a felújított portál, erről a lehetőségről bővebben ismertetelek Benneteket –  szervezetek és intézmények részére szól a felajánlás.