15 éves a Mórinca

15 éves a Mórinca


Esemény részletek


Először elnézést kérek mindazoktól, akik szerették volna megnézni a Mórinca gálaműsorát, sajnos a technika ördöge megtréfált, nem sikerült az élő internetes adás.

A Gímesen látottakhoz hasonlóan most is színvonalas műsort láthattunk a Mórincásoktól, a citerásoktól és énekcsoporttól, amit a közönség szűnni nem akaró vastapssal köszönt meg.

Mészáros Róbert fotóalbuma – klikk ide

VIDEÓ – klikk ide

A galériában 58 kép 20-as csomagban, a képre kattintva megnyílik a galéria, a “nagy méretre” kattintva csak a kép.

Fotógaléria: “Közelebb a gyökereinkhez” – 15 éves a Mórinca – kiállítás

A kiállításon a Mórinca néptánccsoport fénykép, emléklap és tárgyi kitüntetései ill. nagykéri népviselet látható.

BG


A képre kattintva megnyílik a galéria, a “nagy méretre” a kép.
Fotógaléria: “Közelebb a gyökereinkhez” – 15 éves a Mórinca – emléklapok

Sok év munkája, gazdag tevékenység és ennek szép eredményei állnak csoportunk és a mai gálaesti műsor mögött. Ez úton szeretnénk emléklappal is köszönetet nyilvánítani támogatóinknak és segítőinknek, akiket most név szerint szólítok és kérem, hogy fáradjanak fel a színpadra.

A névsor későbbbg

Bizonyára igazat adnak abban, hogy egy emléklap nagyon kevés lenne, hogy megköszönjük a táncosok szüleinek és családjainak a sok éves támogatást, példaértékű odafigyelést, türelmet és kitartó szurkolást kultúrtevékenységükhoz. Mindezek nélkül a csoport ma nem ünnepelhetné a 15. születésnapját! KÖSZÖNJÜK!

Barusz Melinda

Tisztelt közönség és minden tiszteletre méltó jelenlévő!

Az elmúlt 15 év nagy jelentőséggel bír mindannyiunk életében. Ez alatt az idő alatt, amit röpke percnek, gyorsan múló pillanatnak is nevezhetnék, felnőttünk, megemberesedtünk és egy olyan kincs birtokosai lettünk, aminek értéke felbecsülhetetlen. Ez pedig a magyar néptánc és annak zenei világa. Ezt az értéket igyekeztünk megosztani fellépéseink alkalmával. Sok szép és vidám pillanatot éltünk meg, amelyek összekovácsoltak, jobb emberré tettek bennünket. Az út néha rögös volt és akadtak dolgok amiben segítségre szorultunk, de mindig voltak és a mai napig is vannak akik önzetlen szívvel és lélekkel támogatnak minket.
Mindannyiunk nevében szívből köszönöm!

Krizsan Attila

A galériában 39 kép 20-as csomagban, a képre kattintva megnyílik a galéria, a “nagy méretre” kattintva csak a kép.

Fotógaléria: “Közelebb a gyökereinkhez” – 15 éves a Mórinca – táncház

A 15 éves Mórinca “Közelebb gyökereinkhez” gálaműsora után táncház következett, melybe csecsemőtől dédmamáig miden korosztály bekapcsolódott. A táncházat a mórincások bpesti barátaik vezették.

BG

A galériában 30 kép 20-as csomagban, a képre kattintva megnyílik a galéria, a “nagy méretre” kattintva csak a kép.

Related Photo Galleries