A nyitrai magyarellenes atrocitás nyomozásának lezárása

A nyitrai magyarellenes atrocitás nyomozásának lezárása

 A  nyitrai magyarellenes atrocitás nyomozásának lezárása

"hawkeye, ezt a linket sürgősen tüntesd el, szerintem a csaj nem tud róla hogy felrakták a képeket.
gratulálok a zoboralja.sk-soknak, érzéketlen idióta barmok vagytok, remélem beperel titeket ezért. képzeljétek magatokat az ő helyébe, ökrök".

http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=383

Érdekes fordulatot vett a "nyitrai magyarverés"!
De ha nincs ez a „nagyon okos és célirányos” hozzászólás a Kukac Portálon "johntól" – 2006. augusztus 25. Péntek, 18:27-, akkor valószínű nem ilyen eredménnyel zárul a nyomozás! Abban pedig biztos vagyok, hogy a tegnapi sajtótájékoztatók nem okoztak volna olyan sokkot a mi sorainkban, hogy délután egy telefonbeszélgetés közben a partner szerint én voltam az egyedüli magyar, aki akkor hittem a lánynak.

Tegnap napközben nem volt alkalmam figyelemmel kísérni a fejleményeket, így csak két telefonbeszélgetésből tudtam meg a nyomozás lezárását, s csak este láttam a híradókat, olvastam az internetes híreket.
Egyszóval KIÜTÉS!
Sokkoló, amit a rendőrség "kinyomozott", de én a lánynak hiszek, mert nem tudom elképzelni, hogy képes lenne olyan őrültségre, amivel a nyomozók megvádolták!
Én Hedvignek hiszek, mivel láttam a képeket, melyek közvetlenül az egyetemre érkezése után készültek róla, ma már mindenki láthatja. Bár az igazsághoz tartozik, hogy az egyik képet „kissé furcsállottam“, de mivel olyan személlyel beszéltem, aki személyesen látta ôt és beszélt vele, ezért nem volt miért kételkednem. Az ismerősömet sokkolta a látvány, akkor milyen sokkos állapotban lehetett a lány az egyetemen, kórházban, a nyomozás alatt?
Hedvignek hiszek, mert lehetetlennek tartom, hogy annyi embert megtévesszen, de ha mégis a nyomozóknak lenne igaza, akkor nagy színészi teljesítmény volt, aminek nem örülnék.
Nagy hiba történt, amiért azon nyomban nem termett egy ügyvéd a lány mellett, mert akkor nincs bélyegnyalás, nincs DNS bizonyíték….
Az inzultus után néhány órával hozzájutottam a képekhez, délután 17.40 körül néhányat felraktam a Zoboralja honlapra (úgyhogy volt időm átgondolni), de hamarosan levettem, ami johnnak köszönhetô. Sem ekkor, sem később nem volt időm vitát kezdeményzni a képek érdekében és mivel már vasárnap olyan információ jutott a fülembe, hogy a rendőrség forró nyomon van és csak néhány nap kell a tettesek kézrekerítéséhez és közben a tiltakozó felvonulás szervezése is lefoglalt, így tovább nem foglalkoztam a fényképekkel.
A képeket "szülőként" raktam fel a netre, hogy minél többen lássák, mit műveltek a "lányommal" és ennek a tudatában folytasson nyomozást a rendőrség. De volt egy névtelen a Kukac Portálon, aki "kioktatott" és ez is közrejátszott abban, hogy máig nem látták a képeket és ezért is ilyen eredménnyel zárult a nyomozás!
Személyiségi jogok sértése!
Attól a pillanattól kezdve, mikor megláttam a képeket és a blúzon az üzenetet, úgy éreztem, ez semmiképp nem magánügy, bár egyetlen személy a sértett, de rajta keresztül egy közösséget vettek célba, egy nemzetrésznek üzentek! Ezért próbálkoztam többedmagammal, sajnos vakoknál és süketeknél kopogtattunk!!!
Csak úgy eszembe jutott, kit képvisel a szlovákiai magyar média?
Nagyon sok magyar elbizonytalanodott, most kinek higgyenek?
És a szlovák normális többség között akad még olyan, aki a "bizonyítékok" ismeretében mellénk áll?
Mit lehet tenni ezután?
Azt el sem merem képzelni, hogy mi következik számunkra abból, ha a nyomozás eredménye nem lesz megcáfolva?!
És nagyon nehéz lesz, főleg a szlovák lakosokat meggyőzni, mégha igaza is van a lánynak (amit remélek).
HVIM – én nem kérem ezt az érdekképviseletet, ha már Magyarország, akkor erre ott van a magyar kormány, a külügyminisztérium, az államelnök.
De elsősorban mi vagyunk azok, akiknek meg kell védenünk magunkat, ami már nehezebb lesz, mivel a szlovák barátaink elpártolnak tőlünk.

Balkó Gábor
2006. szept. 13.
http://www.ujszo.com/clanok.asp?vyd=20060913&cl=168071