Feltámadási menet Zoboralján 2017

Feltámadási menet Zoboralján 2017


A rendezvény moderálva lesz, a szalagokat felszólításra lehet majd feltenni a keresztre, ezért a szándékukat írják meg e-mailben a balkog@zoboralja.sk címre legkésőbb 2017. ápr. 23-ig, a részletekről szintén e-mailben.

Mivel meghirdetett Szent László év van, ebből az alkalomból lehetőséget adunk községeinknek és testvértelepüléseiknek a Feltámadási menet szalagjával kinyilvánítani együvé tartozásukat.
Az egyházaknak, iskoláknak, egyházi és civil szervezeteknek, rózsafüzér társulatoknak, Mária Légiónak, hagyományőrzőknek, énekkaroknak, borászoknak, vadászoknak és egyéb civil szervezeteknek ugyanúgy lehetőséget adunk feltenni szalagjaikat, ezáltal támogatják Zoboralja magyarságának egységét, és megerősítik a zarándokkönyvbe beírt és a rendezvény végén elimádkozott „zoboraljai könyörgéseket” a megmaradásunkért, melyeket majd a Csíksomlyói Szűzanya előtt a zarándokaink ismét elimádkoznak.
A Feltámadási menet zarándokkönyvébe bekerül az énekes szórólap, néhány fotó és a könyörgéseink, melyeket a szalagot feltevők a misét és rendezvényt követő fogadáson saját aláírásukkal megerősítik.
A Nyitrán és Csíksomlyón megáldott szalagokat egy másik rendezvény alkalmával megtiszteltetésből a zobor-vidéki magyar közösséghez tartozókként visszakapják.

A megmaradási rendezvénysorozat megvalósításának anyagi fedezetéhez kérjük a jó szándékú emberek támogatását. Az adományaikat a nagykéri SzMSzSZ számlájára küldhetik:
IBAN: SK97 5200 0000 0000 0753 5307
Tüntessék fel „FM 2017-18”
Előre köszönjük a támogatásukat!

Related Photo Galleries